MÖBELDESIGN HAR BLIVIT FACCTORY

Men du möter samma människor, samma organisation, samma bolag. 


Vi växer i Sverige och utomlands. För att underlätta vår expansion har vi bytt namn. Facctory är internationellt gångbart och speglar vad vi är – en modern och ­effektiv fabrik som tillverkar möbler för offentliga miljöer. På Facctory finns inga mellanhänder. Vi hjälper våra kunder att utveckla unika produkter direkt hos oss här på fabriken i Tibro.

Vi växer – 6 000 m2 modern möbelproduktion

Vi flyttade nyligen in i helt nyrenoverade lokaler på Tidavadsgatan 5 i Tibro utmed riksväg 49. Vi blir lättare att hitta och får en modern produktionsenhet med plats för expansion. Bland annat har vi investerat i en helt ny limanläggning, ­ytterligare dataskär och en egen avdelning för konfektionering av polyeter. Sedan starten 1985 har god service varit vår ständiga strävan. Nu blir vi ännu bättre på att möta våra kunders behov. 

Kunskapen sitter i ryggmärgen

Facctory gör kundanpassade möbler och inredningar för kontor och offentliga miljöer som skolor, universitet och restauranger. Vår fabrik ligger i Tibro, en trakt där man i generationer har tillverkat inredning. Våra medarbetare är hängivna och skickliga. Kunskapen sitter i ryggmärgen, den ingår i vårt DNA.

L1050088.jpg

 

Högeffektiv produktion och hederligt hantverk

Våra ljusa lokaler utgörs av 6 000 m2 produktionsyta med modern teknik och plats för tillväxt. Facctory är först och främst en fabrik. Vi projekterar, projektleder och producerar. Vi gör möbler, och vi gör det bra. Det är inget vi sticker under stol med. Facctory är högeffektiv produktion och hederligt hantverk i skön förening.

L1050155.jpg

 

Stora projekt och små

Våra kunder finns såväl i Sverige som utomlands. Vi förvaltar och förverkligar idéer från arkitekter, inredare och slutkunder i Norden och hela Europa. Våra projekt är stora och små. Välkommen hos oss på Facctory. 

L1050246.jpg